Et fællesskab omkring litteraturen fra øverste hylde

Samlerens Bogklub er din indgang til en verden, der dyrker cremen af bogudgivelser og banebrydende læseoplevelser. 

For os der sluger både stor og smal litteratur

Nogle åbner en bog af og til, når de skal koble af med en god læseoplevelse. Mens vi er andre, der bare lever og ånder for litteraturen. Om vi sidder i bussen eller har 15 minutter, mens maden bliver færdig, så dykker vi ned i bøgernes verden, så snart vi kan. Vi læser for at blive klogere på os selv og samfundet omkring os. Og for at tanke op på den åndelige konto. Blive skubbet til og revet rundt. Som kun de skarpeste og mest originale bøger formår. 


Sådan har vi det også i Samlerens Bogklub. Her samler vi de absolut bedste udgivelser herhjemme og i udlandet. Så vi kan anbefale de mest berigende og udfordrende læseoplevelser til dig og de andre i fællesskabet, der brænder for god litteratur. Det kan være en banebrydende klassiker, et skævt, nyudgivet pletskud eller et overset forfatterskab. Altid med den litterære barre sat så højt, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

 

Som medlem hos os får du blandt andet:

Månedens bog 

Udvalgt af vores redaktør, der har et godt øje for de smalle, skæve og litterære guldkorn. Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger
Få rabat på de bedste bøger på tværs af genrer og stilarter.

Læseoplevelser gennem brevsprækken
Vores magasin om de vigtigste bøger med nyheder, anmeldelser og interviews. Skrevet af litteraturelskere til litteraturelskere. 

Et fællesskab rundt om bøgerne
Kom med til arrangementer, mød nye og kendte forfattere og få en snak med andre, der brænder for litteratur.

Velkommen i klubben.
I Samlerens bliver vi revet med af det overrumplende nytænkende og pirret af århundreders udvalgte tænkere.