34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 499 kr.

Et fællesskab omkring litteraturen fra øverste hylde

Samlerens Bogklub er din indgang til en verden, der dyrker cremen af bogudgivelser og banebrydende læseoplevelser.


For os der sluger både stor og smal litteratur

Nogle åbner en bog af og til, når de skal koble af med en god læseoplevelse. Mens vi er andre, der bare lever og ånder for litteraturen. Om vi sidder i bussen eller har 15 minutter, mens maden bliver færdig, så dykker vi ned i bøgernes verden, så snart vi kan. Vi læser for at blive klogere på os selv og samfundet omkring os. Og for at tanke op på den åndelige konto. Blive skubbet til og revet rundt. Som kun de skarpeste og mest originale bøger formår. 

Sådan har vi det også i Samlerens Bogklub. Her samler vi de absolut bedste udgivelser herhjemme og i udlandet. Så vi kan anbefale de mest berigende og udfordrende læseoplevelser til dig og de andre i fællesskabet, der brænder for god litteratur. Det kan være en banebrydende klassiker, et skævt, nyudgivet pletskud eller et overset forfatterskab. Altid med den litterære barre sat så højt, som du forventer, når bogen er udvalgt af Gyldendals Bogklubber. 

Velkommen i klubben.

- Marie Løntoft, redaktør i Samlerens Bogklub
Pige, 1983
MÅNEDENS BOG

Pige, 1983

Linn Ullmanns nye roman er blevet hyldet af de norske anmeldere og er indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris 2022. Nu er den her på dansk – og hvilket nådesløst, frydefuldt chok af en bog! PIGE, 1983 er en besættende og stemningsmættet erindringsroman om glemsel, magt og ambivalent begær. Og om tilværelsens, erindringens og selvets mest komplekse gråzoner. 

Hvordan skriver man om oplevelser, man faktisk har glemt? Hvorfor føles det så påtrængende at nærme sig det smertefulde minde, som sidder i kroppen, men som synes uden for erindringens og sprogets rækkevidde? Og kan man komme sit eget fortidige selv i møde, forstå hende, tilgive hende, smelte sammen med hende? I Linn Ullmanns nye, vanvittigt stærke roman fortsætter den norske stjerneforfatter med at udforske hukommelsens digteriske kraft i forsøget på at fortælle om det allermest hemmelige. PIGE, 1983 handler om de historier, vi fortæller os selv om os selv og også om vores position i de kulturelle fortællinger, vi indgår mere eller mindre frivilligt i – fortællinger om køn, magt, frihed og begær.

Udvalgt af redaktøren i Samlerens Bogklub som Månedens bog i august 2022.
Månedens bog pris209,95 kr.

Vi har tidligere læst

Derfor læser jeg

Geeti Amiri

12-08-2022

Geeti Amiri er debattør, forfatter og foredragsholder og har især markeret sig inden for integrations- og ligestillingsdebatten. Hun er nu aktuel med sin første roman MOSAIK, som handler om kunsten at skabe en identitet på tværs af kulturer.

Derfor læser jeg

Sara Blædel

22-07-2022

Sara Blædel er journalist og forfatter og især kendt for sin storsælgende krimiserie om Louise Rick. I øjeblikket er hun i fuld gang med at lægge sidste hånd på det næste bind i serien, der udkommer til efteråret.

Derfor læser jeg

Charlotte Rørth

10-06-2022

Charlotte Rørth er journalist og forfatter til bestselleren JEG MØDTE JESUS om hendes eget skelsættende møde med det uforklarlige, og senest har hun udgivet bogen GUD, DU ER JO LIGE HER. Selv finder hun både glæde, trøst og tro i skønlitteraturen.

Viser 3 ud af 36

Se alle dine medlemsfordele

Udsøgt udvalg, små priser, smart service og unik adgang