34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Hæklekursus med Rose Svane

Gyldendal, Pilestræde 51, 1115 København K

D. 15.-29. november 2022

Bliver du også fascineret af Maude, når hun sidder og hækler i Matador? Eller er du gennem modebilledet blevet inspireret til at producere din egen slow fashion garderobe? Én ting er sikker: Hækling er både fascinerende, inspirerende, bæredygtigt, moderigtigt og godt for krop og sjæl. Så fat nålen og blev udfordret i hæklerier med hækledronning Rose Svane som underviser, når Gyldendal afholder deres første kreative kursus.

Vi hækler alle sammen hulmønster fra den aktuelle bog Rose Svanes hæklerier. Rose fortæller om sit forhold til hækling og underviser i teknikkerne bag hulmønster. Hele tiden med udgangspunkt i bogen.

Du kan være med som nybegynder og hækle efter mønsteret til Raffia-tasken, eller du kan være med som let øvet hækler og blive udfordret i Strandnederdelens hulmønster. Men hvad gør jeg, hvis jeg taber tråden?, tænker du måske. Fortvivl ej; Rose vil gå rundt og støtte undervejs i workshoppen, der hvor hæklerierne volder problemer. 

Med i billetten får du selvfølgelig bogen Rose Svanes hæklerier, der indeholder alle nødvendige teknikker med illustrationer og 15 forskellige designs med dertilhørende opskrifter. Men du får derudover også garn OG hæklenål fra det eksklusive garnfirma Wool & the gang, så vi alle har det samme udgangspunkt, når vi starter vores hækleri. Det vil altså sige, at du ikke skal medbringe noget som helst. Kun dit kreative sind. 

Kurset har plads til 16 deltagere og strækker sig over 3 tirsdage i november - tirsdag den 15. november, tirsdag den 22. november og tirsdag den 29. november. 

Kurset bliver afholdt i Gyldendals gamle stald, hvor vi vil sørge for kaffe, the og snacks. 

 

Program: 

16.30: Intro v/ Rose Svane. Dagens teknik.

17-18.30: Hækling og svar på spørgsmål

18.30: Afrunding v/ Rose Svane. Hvad var dagens udfordring? Lektie til næste gang.

19.00: Tak for nu, vi ses om en uge.

 


Kurset foregår fra 16.30-19.00 på Gyldendal, Pilestræde 51, 1115 København