34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

En tapir på trampolin!

Victor på 4 år har læst I FORM MED TAPIREN, og det var allersjovest, da tapiren faldt ned fra stolen efter at have spist vildt meget pizza, is og slik, og også da den blev helt flad som en pandekage.

Victor Jeg hedder Victor og er 4 år gammel. Mine bedste venner hedder Mailow og Rosa. Jeg synes det er lidt sejt, at jeg er i børnepanelet! Jeg kan godt lide eventyr, og jeg elsker dinosaurusser - den sejeste er t-rex, som bare er vildt farlig! Jeg kan også godt lide at snakke om rummet, fordi månen, solen og planeterne er langt langt langt væk, selvom vi kan se dem.
Han så sjov ud, da han var flad som en pandekage!
I Jakob Martin Strids I FORM MED TAPIREN leger dyrene gemmeleg til Lille Tigers fødselsdag. Tapiren presser sig ned i en kasse, og da han kommer ud, er han helt firkantet. De andre dyr hjælper ham, men han får mange forskellige former, før han endelig kommer tilbage til sin helt perfekte tapirform.

Victor siger om bogen: “Den handler om en tapir. Han kunne spise vildt meget, også pizza og is! Og 100 M&Ms! Det var sjovt, da han røg ned af stolen, fordi han havde spist så meget. Det var sejt, da han vandt gemmelegen og blev til en firkant i en kasse. Og han stod på hovedet og var også en keglestub. Han så sjov ud, da han var flad som en pandekage! Krokodillen sagde "for helvede", men det må man faktisk ikke sige, det er nemlig et bandeord. Jeg kunne godt lide det, da han blev blævret og landede i badekarret og "boink" på trampolinen, og så blev han til en tapir igen, da bogen var slut."