Bliv medlem af læsefællesskabet | Samlerens Bogklub
34_credit-card
Du kan trygt handle - vi leverer som sædvanligt

Vil du også have begavet selskab mindst én gang om måneden?

Så er du en af os. I Samlerens Bogklub udvælger vi de store litterære milepæle og nyskabende, skæve perler til dig. Bliv medlem i dag og få din første bog til 49 kr.
Normale mennesker
VELKOMSTTILBUD
49 KR.

Normale mennesker

Sally Rooney
Irske Sally Rooney har begejstret anmeldere og læsere verden over med sin på én gang letflydende og dybtvirkende prosa om sin generations måde at forholde sig til sig selv, hinanden og verden på. En på én gang tidstypisk og universel fortælling om kærlighed og klasseforskelle.

Connell og Marianne er vokset op i den samme lille landsby i det vestlige Irland, men det er også det eneste, de har til fælles. Marianne bor i den hvide palævilla med den lange indkørsel, Connells arbejderklassemor gør rent hos Mariannes familie. Mens Connell er den glade, populære fodbolddreng, der befinder sig midt i smørhullet i gymnasielivets sociale hierarki, er Marianne den begavede, på én gang usikre og arrogante, enspænder, som helst undgår sine jævnaldrende.

En dag indleder de to en på én gang kejtet og inciterende samtale i Mariannes køkken. Det bliver begyndelsen på en lang, ujævn kærlighedshistorie, som kommer til at forandre begges liv, selvforståelse og verdenssyn over de kommende år, mens de hver for sig og sammen finder deres vej væk fra provinsen og familien og ind i Dublins akademiske miljø. Normale mennesker er en begavet og rørende fortælling om, hvor stor betydning ét menneske kan have for et andet menneskes liv, og om hvordan fascination, venskab, kærlighed, privilegier og magtforhold kan ændre sig igen og igen over tid.
Velkomsttilbud49,00 kr.Førpris 229,95

Som medlem af Samlerens Bogklub får du:

Månedens bog

Udvalgt af vores redaktør, der har et godt øje for de smalle, skæve og litterære guldkorn. Vil du springe over, gør du bare det.

Særlige klubpriser på de bedste bøger

Få rabat på de bedste bøger på tværs af genrer og stilarter.

Læseoplevelser gennem brevsprækken

Vores magasin om de vigtigste bøger med nyheder, anmeldelser og interviews. Skrevet af litteraturelskere til litteraturelskere. 

Det siger vores kunder på Trustpilot