34_featured-events 34_checkmark 34_featured-events
Fragt 29,95 kr. - gratis ved 399 kr.

Gaver til konfirmanden

Konfirmationen er en stor dag, hvor de unge træder ind i de voksnes rækker, og du er nok på jagt efter den helt perfekte gave til konfirmanden. Vi har samlet vores forslag til den helt rigtige konfirmationsgave - alt fra minimalistiske smykker og store klassiske litterære værker til rørende romaner og strikkebøger.

Til den kommende samler

Til poeten

Til madentusiasten

Lærke Bagger strik

Lærke Bagger strik

LÆRKE BAGGER STRIK er highend fashion på pinde - tidløst og trendsættende, og bogen giver fuld adgang til alle designer Lærke Baggers teknikker samt 15 strikkeopskrifter.

Lærke Bagger strikker farverigt og sprudlende til både børn og voksne. Her er blandt andet strømper, sweatre og en strikket gallakjole. De 15 designs kan varieres i en uendelighed ved hjælp af Lærke Baggers teknikker.

Lærke Bagger gør op med forestillingen om det perfekte menneske og den perfekt strikkede sweater. Hun lader fejl indgå i sit strik (og i sit liv) og lader dem stråle og fylde i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design. Raffineret og elegant strik med perler og den helt særlige brug af scrap yarn kendetegner også Lærke Baggers design.

LÆRKE BAGGER STRIK er både for begyndere og øvede. Den indeholder såvel de helt grundlæggende strikketeknikker som de mere avancerede, og det gør læseren i stand til blandt andet at strikke sin egen pels. Bogen har mere end 55 tegnede illustrationer, der helt ned i detaljen viser teknikkerne bag. Bogen er et kig ind i designerens verden – den er rå, modig, personlig og befriende ærlig.
Klubpris279,95 kr.

Til den nysgerrige

Til romanslugeren

Skønne verden, hvor er du

Skønne verden, hvor er du

Den irske forfatter Sally Rooney er i en alder af bare 30 år blevet en af de allerstørste forfattere i sin generation. I et frisk og fintfølende sprog skriver hun romaner, der på én gang virker meget moderne og helt klassiske, lettilgængelige og dybsindige i sine skildringer af følelsesmæssige relationer. Hun er en mester til at få sine personer til at fremstå lyslevende og sårbart menneskelige, og hun sammenkobler på subtil vis personernes følelser og selvopfattelse med den tid, de er en del af, og med deres sociale baggrund og status i samfundet.

Der har været intens opmærksomhed omkring hendes nye roman SKØNNE VERDEN, HVOR ER DU, og lykkeligvis lever den til fulde op til de store forventninger. I romanen følger vi fire personer, hvis liv er flettet sammen på forskellig vis: Forfatteren Alice møder lagerarbejderen Felix og inviterer ham med til Rom. I Dublin er hendes veninde Eileen ved at komme sig over sin kærestesorg, og hun genoptager sin gamle flirt med Simon, som hun har kendt, siden hun var lille. Alice, Felix, Eileen og Simon er stadig unge – men livet er ved at indhente dem.

SKØNNE VERDEN, HVOR ER DU er på den ene side en meget almenmenneskelig kærligheds- og venskabsfortælling i slægt med de store klassiske romaner, og samtidig er det en forbløffende præcis skildring af, hvordan det er at være et ungt, elskende, søgende menneske på netop dette specifikke tidspunkt i historien, som er vores. En roman rig på både store følelser og store tanker, men også skrevet med en befriende humor.
Klubpris199,95 kr.

Til den kreative

Til den der drømmer stort

Til den astrologiinteresserede